PRINCE2 Practitioner

Current Status
Not Enrolled
Price
DK 10495
Get Started

Price: GRATIS

Du er endnu ikke tilmeldt dette kursus.


PRINCE2® – Practitioner

Beskrivelse

Kurset er en overbygning til PRINCE2® Foundation. PRINCE2® Practitioner fokuserer på den praktiske anvendelse af metoden belyst gennem en udvalgt case. I arbejdet med casen er der særligt fokus på tilpasning og korrekt anvendelse af ledelsesprodukter i gennem projektforløbet. For at du kan deltage i den afsluttende eksamen, skal du have bestået PRINCE2® Foundation.

Målgruppe

Lettere øvede og øvede projektledere, der ønsker en dybere indsigt i PRINCE2® -metoden og dens praktiske anvendelse.

Undervisningsform

Kurset gennemføres som et såkaldt ”Blended Learning”-forløb, hvor undervisningen består af egen forberedelse gennem e-learning og manual suppleret med et traditionelt todageskursus. På kurset veksles der mellem oplæg fra en akkrediteret træner og eksamensrelaterede opgaver baseret på en officiel testeksamen fra APMG. Undervisningsformen er derfor en blanding mellem tavleundervisning, case-arbejde og eksamenstræning.

Du skal forvente ca. 1 times hjemmearbejde mellem hver kursusdag. Kurset afsluttes med en 2,5 timers eksamen på 2. dagen.

Udbytte

Gennem case-arbejdet opnår du en dybere indsigt i metodens praktiske anvendelse. Efter kurset vil du kunne tilpasse anvendelsen af PRINCE2®  til netop dit projektmiljø. Du vil endvidere kunne anvende PRINCE2®  i rollen som projektleder, og du får en forståelse for, hvornår og på hvilken måde de forskellige ledelsesprodukter bør anvendes i et projektmiljø baseret på PRINCE2®.

Ved bestået eksamen opnås internationalt anerkendt certificering som ” PRINCE2® Practitioner” i en af verdens mest udbredte projektmetoder.

Forberedelse

Har du inden for de seneste ca. 6 måneder bestået PRINCE2® Foundation, må du forvente ca. 10 timers forberedelse til repetition, case-arbejde og eksamenstræning. Er det mere end 6 måneder siden, du har taget din PRINCE2®  Foundation, må du forvente noget mere forberedelsestid til genopfriskning af PRINCE2® -principperne og begreberne. En forberedelsestid på 20-30 timer er ikke usædvanligt, men det er naturligvis meget individuelt.

Certificering

Kurset afsluttes med 2,5 times multiple choice PRINCE2® Practitioner eksamen med 80 spørgsmål fordelt på 8 spørgsmålsområder. For at bestå eksamen skal du svare rigtigt på 44 spørgsmål. Til eksamen må deltagerne medbringe PRINCE2-manualen inkl. egne notater heri.

Prisen indeholder:

Kurset udbydes som et firmakursus. Du er derfor velkommen til at kontakte os for nærmere drøftelse af mulighederne. For firmakurser gælder det blot, at I udpeger deltagerne – så sørger vi for resten, herunder udsendelse af materiale, adgang til e-learning. Og ved minimum 4 deltagere opretter vi et hold, hvor vores konsulent afholder de 2 kursusdage på Jeres adresse:

Indeholdt i prisen er:

 • 2 dages klassekursus
 • Adgang til dansk og engelsk e-learning på Practitioner niveau inkl.:
 • 12 mdr. online adgang via PC og mobile enheder inkl. iPad, iPhone mm.
 • Videobaseret træning af akkrediteret instruktør
 • Quizzer
 • Officiel testeksamen
 • Skabeloner til centrale projektdokumenter
 • Nyttige værktøjer til bl.a. interessenthåndtering, estimering og risikovurdering
 • Gode råd til studie- og eksamensforberedelse
 • Online adgang til akkrediteret træner før, under og efter kurset
 • Kursusmateriale inkl. slides, noter og øvelser
 • 1 x Eksamensafgift